- 5 tk muna
- 5 sl vesi, rõõsk koor või vähkide ja seente vedelik
- 0.5 tl sool
- veidi valge pipar
- 2 sl *õli
- 0.5 tk sibul
- tükk porrulauk
- 0.5 tk (kuni 1 tk) varsseller
- 1 dl herned
- 0.5 tl ürdisool
- 1 sl sojakaste
- 2 dl kooritud krevetid
- 2 sl (kuni 3 sl) praadimiseks rasv
Klopi munad ja vedelik kausis kahvliga segi. Lisa maitseained. Koori ja haki sibul. Loputa aedvili ning lõika hästi õhukesteks tükkideks.
Kuumuta aevilja pannil kuumas õlis, lisa herned, maitseained ja krevetid. Sega aedvili ning krevetid omletisegu hulka. Kuumuta rasv suurel teflonpannil. Vala omletisegu pannile ja sega seda puukahvliga mööda põhja tõmmates.
Raputa panni ja vaata, et omlett oleks enne taldrikule libistamist panni küljest lahti. Serveeri hiinapärase omleti juurde tomatiketšupit või tomatipüreed. Hiina omleti aineid võib muuta vastavalt sellele, mis on käepärast.
Autor Merike V.