- 200 gr nisujahu
- 80 gr jaanikauna (või naturaalset kakao)pulbrit
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 1 tl soodat
- 1/4 tl soola
- 300 gr pehmet tofut
- 70 gr mett (või agaavisiirupit või vahtrasiirupit)
- 100 gr (rafineerimata roo)suhkrut
- 3 sl kookosõli
- 200 ml sojapiima või mandlipiima
- 2 – 4 sl keeva vett
- 1 tops tofukreemi (nt sidruni-vanilli)
Sega kuivained omavahel.
Sega tofu, mesi, õli ja sojapiim blenderis kuni segu on siidine.
Sega kuivained tofumassiga. Viimasena lisa keev vesi. Segu peaks jääma suhteliselt vedel, nii et saab lusikaga muffinivormidesse panna.
Küpseta 180 kraadises ahjus u 25 – 35 minutit, olenevalt ahjust. Lase u 20 minutit jahtuda. Kes soovib “glasuuri” võib peale määrida tofukreemi.
Autor Madli R.