- 500 g kanafileed
- 1 sl sojakastet
- 2 sl riisiäädikat
- 3 sl ananassikonservi vedelikku
- 1 sl oliiviõli
- 1 tl suhkrut
Krõbedaks katteks:
- 2 sl jahu
- 4 sl kartulitärklist
- veidi soola
- praadimiseks õli
Magus-vürtsikas kaste:
- 200-250 ml magusat tšillikastet (nt Santa Maria Sweet Chili sauce)
- 4 sl tomati ketšupit
- 2 sl sojakastet
- 0,5 dl vett
Riisi valmistamine:
- 250 g riisi
- 300 g porgandeid
- 1 paprika
- soola
Maitsestamiseks kasutage all-purpose seasoning ja chicken seasoning maitseaineid.
Tükelda kanafilee. Marinaadiks sega kõik ained ja lase kanal marinaadis maitsestuda 30 min.
Krõbedaks katteks sega jahu, tärklis, sool ja lisa kanatükid ning sega. Prae pannil krõbedaks ja pane salvrätiga kaetud taldrikule nõrguma.
Kastme valmistamiseks lase magus tšillikaste, ketšup, sojakaste ja vesi keema. Lisa krõbedad kanatükid ja sega ettevaatlikult, kuumutades veel 1 min.
Keeda riis. Haki porgandid, paprika ja prae pannil koos õliga. Lisa keedetud riis ja maitsesta soolaga ning lõpuks lisa ka kõik ülejäänud maitseained.