- 500 grammi tofut,
- 1 apelsin,
- 1 sibul,
- 1 porru,
- 2 suvikõrvitsat,
- 1 porgand,
- ¼ liitrit tomatipüreed,
- ¼ liitrit köögiviljapuljongit,
- 2 supilusikatäit sojakastet,
- 1 pits brändit,
- 3 supilusikatäit oliiviõli,
- 3 supilusikatäit mett,
- nisujahu,
- 3 supilusikatäit riisi- või õunaäädikat,
- riisijahu.
Valmistamine:
Lõigake tofu kuubikuteks ja veeretage jahus. Kuumutage kastrulis õli ja praadige selle sees tofu. Tõstke tofu kõrvale ning praadige samas õlis sibulad ja porru kuldseks, seejärel lisage porgandid ja suvikõrvits. Kuumutage veel 5 minutit. Seejärel valage peale brändi, millel lasete aurustuda. Lisage tofu, tomatipüree, mesi ja äädikas. Kallake juurde apelsinist pressitud mahl ning soovi korral riivige juurde veidi apelsinikoort. Viimaks lisage puljong ja laske 10 minutit aeglasel tulel keeda.