Grillitud tofukuubikud (itaalia või prantsuse marinaadis) koos pruunide ja valgete šampinjonide, suvekõrvitsa (succini/kabatšok) lõikude ja päikesekuivatatud tomatitega.
Esmalt tuleks poest ostetud seened lõigaka pikuti neljaks ja valada need suuremasse kaussi, seejärel lõigata suvekõrvitsad (nooremad ja pehmemad) ka analoogselt pikuti neljaks ja siis tükeldada sektoriteks ja valada erinevasse kaussi.
Eraldi võtke kas enda poolt dehüdraatoris kuivatatud lihatomati sektoreid (alati oleks kasulik tomati väline pool jätta igale sektorile alles, st tomat tuleks tükeldada, nagu apelsini lahti võetakse, et jääksid sektorid koos naha osaga – siis eemaldada vedelam osa (seemned ja mahlane osa) ja kuivatada niiviisi need ära) või poest ostetud päikesekuivatatud kuivi tomateid (mitte õlis olevaid, õli võib põlema minna).
Peale selle lisage seentele vähemalt kahe sidruni mahl, 1 greibi mahl, jämedamalt jahvatatud musta pipart, meresoola/ürisoola, riivitud värsket muskaatpähklit ja karrit. Laske seened seal marinaadis liguneda ca 30-50 minutit ja siis asetage nõrguma sõelale.
Vardasse ajage kordamööda: tofu kuubikud, seened, suvikõrvits, kuivatatud tomat jne. Hea oleks kui tofu kuubikud oleksid ka natuke pannil pruunistatud, et nad oleksid tugevamad vardas.
Peale küpsetamist, tarvitage otse peale vardast võtmist, kas miso kastme, sojakastme või millegi muu suupärasemaga.