- 300 g pehmet tofut
- 1punane ja 1 kollane paprika
- 1 keskmne porru
- 2 keskmist tomatit või viinamarjatomateid
- värskeid ürte – basiilika ja sidruntüümian
- 2 küüslauguküünt
- sojakastet või liha üldmaitseainet või ürdisoola vm.
- taimeõli või kookosrasva või palmirasva
- idandeid või värskeid ürte
Valmistamine:
1. Kuumuta 1sl õli + 1sl veega 1min porrurattaid, siis lisa ülejäänud aedviljad küpsemise järjekorras.
Kuumuta segades poolpehmeks, jäta küüslauguküüned viimaseks, et liigsest kuumutamisest kibedaks ei muutuks.Vajadusel lisa vedelikku.
2. Lisa segades pehme tofu, kuumuta mõni minut ja maitsesta.
3. Maitse tuleb pisut teine ja pehme tofu jääb “teralisem”, kui kuumutatad eraldi ja lisad valminud aed ning juurviljadele.
Soovitus:
kui soovid juurde lisada loomse liha tooteid, valmista need eraldi ja ühenda tofuroaga pehme tofu lisamise ajal.