Vaja läheb:
- 3/4 pakki digestiivküpsiseid
- 4-5spl vegan võid või margariini
- 2 pakki silken tofut
- 1 keskmise sidruni mahl ja koor
- 1 tass suhkrut
- 2tl vanilliekstrakti
- 1tl kaneeli
- 1spl maisitärklist
- 1/2tl soola
- Peale moosi või šokolaadi
Eelsoojenda ahi 200 kraadini. Tee küpsised puruks ja sega võiga kuni tekib märja liiva taoline segu. Suru segu vormi põhja ja pane külmkappi seisma.
Sega saumiksriga kõik ülejäänud ained va. moos/shokolaad. Kalla segu külmkapis seisnud põhjale. (Kui tahad koogi peale moosi, siis pane see nüüd õrnalt tofusegu peale) Küpseta kooki 200 kraadi juures 1-1.5 tundi. (Kui soovid koogile shokolaadi, siis sulata see eraldi nõus ning kalla koogile pärast selle ahjust välja võtmist).
Lase juustukoogil vähemalt pool tundi jahtuda enne serveerimist.