Vaja läheb:
250 g kuivatatud karulaugulehtede pulbrit
200 g kuivatatud kevadisi võilillelehti (peenestatud ja korjatud enne õitsemist)
170 g värskekapsa lehti
150 g röstitud india pähkleid
100 g õlis pruunistatud karrimaitselisi tofukuubikuid
100 g rohelisi hiidoliive (Itaaliast)
50 ml vürtsikat tumedat seesamiõli
1 spl peenestatud tüümiani pulbrit
1 tl peenestatud india vürtsköömneid (džiira)
¼ tl roosat soola
Purustage hiidoliivid peale kivide eemaldamist ja india pähklid saumiksriga, lisage neile tofukuubikud, värskekapsalehed, segage kogu segu uuesti miksriga läbi, lisage seesamiõli, võilillelehtede- ja karulaugulehtede pulber ja maitseaineid, lõpuks segage kõik käsitsi kokku, kuni soovitud tekstuur ja koostis on saavutatud.
Serveerige seda pestot pastatoitude juurde, ahjus õliga küpsetatud ciabattale või Rukkipala koorikleivale määritult – valik on teie enda teha.