Vaja läheb:
- 4 taco korvikest 0,3 kg sealiha
- 1 suurem sibul
- 1 suurem porgand
- 1-2 küüslauguküünt
- 1 tomat
- 1 teelusikatäis sojakastet
- 1 teelusikatäis seesamiseemneid
- musta pipart, soola
- õli küpsetamiseks
Võta sealiha külmikust 30 minutit enne toiduvalmistamist välja ja lase seista toatemperatuuril. Seejärel lõika sealiha ribadeks, puhasta porgand ning lõika samuti ribadeks, koori sibul, küüslauk ja viiluta, eralda tomatilt seemned ja lõika ühtlased ribad. Kuumuta pannil õli ning prae sealiharibad kõrgel temperatuuril kiirelt ja kergelt läbi.
Lisa porgandid ja kuumuta veel ca 5 minutit. Lisa sibul, küüslauk ning tomat.
Maitsesta pipra ja sojakastmega.
Kuumuta ahi 180 kraadini. Täida Taco korvikesed juurvilja-sealihaseguga ning kata riivitud juustuga, millese on segatud teelusikatäis seesamiseemneid.
Küpseta grillreziimil ca 15 minutit või kuni juust on meeldivalt krõbedaks saanud. Paku kõrvale keedetud riisi , tsillipipart, värsket korianderit :-) või muid meelepäraseid lisandeid.