6 tortillat (täistera või teradega)
Täidis:
- Pool pakki sojahakkliha
- 1 purk punaseid ube
- 1 porgand
- 1 karp šampinjone
- küüslauk
- tomatipasta
- praadimiseks õli või kookosrasva
Valmistamine:
Keeda vastavalt pakendil olevale juhendile sojahakklihamass. Seejärel aja õli/kookosrasv kuumaks, lisa tükeldatud küüslauk ning hetke pärast riivitud porgand, lase natuke praadida. Järgmisena lisa juurde sojahakkliha, šampinjonid (võivad olla eelnevalt kiirelt läbi praetud), kurnatud oad ning tomatipasta. Tomatipastat tuleks panna nii palju, et see seoks massi üheks, aga ei muudaks liiga vedelaks.Kuumutada läbi.
Kui täidis on valmis, siis võtta tortilla ning panna täidis ühele poole otsa triibuna ning keerata tortilla rulli ning asetada ahjuvormi. Sama teha kõigi teiste tortilladega. Küpsetada ahjus ca 200 kraadi juures 15-20 min või kuni pealt on krõbe. Soovi korral võib veidi enne valmimist peale raputada ka riivitud juustu.
Süüa kuumalt, kõrvale sobib hästi Tzatziki ehk Kreeka dipikaste.