Koostisosad
Tofu:
150 gr maitsestamata orgaanilist tofut
30 ml riisiõli
maisitärklist (paneerimiseks
Kaste:
1 spl sojakastet
1 spl seesamiõli
maitse järgi rohelist sibulat
näputäis chillihelbeid
Valmistamine:
Lõika tofust ca 150 grammine tükk ning pigista sellest ettevaatlikult vedelik välja. Vajadusel kasuta köögipaberit, et tofusse ei jääks üleliigset niiskust. Soojenda pannil riisiõli. Lõika tofust ühtlased, ca 0,7 cm paksused viilud, paneeri need ühtlaselt mõlemalt poolt maisitärklises ning aseta tükid ettevaatlikult pannile ja prae kuni mõlemalt poolt krõbedad ja kuldpruunid.
Kastme valmistamine:
Sega kausis sojakaste ja seesamiõli, chilli ja peeneks hakitud roheline sibul.
Kui tofu on valmis, kuivata sellelt üleliigne õli köögisalvrätikuga. Serveeri koos kastme ja rohelise salatiga ning naudi soojalt!