- 240g värsket kuivatamata okarat (ühest piimamasinatäiest tekkinud okara)
- 2dl õlikanepiseemneid koos kestaga
- 1sl kuivalt purustatud õlikanepiseemneid
- 30g ehk 3sl okarajahu
- 30g maisitärklist
- 2 sibulat
- 2 küüslauguküünt
- herbamare chilliga ürdisoola
- himaalaja soola
- tüümiani vm. ürti
- avokaadoõli
Võib kasutada kanepipiima keetmisel sõelale jäänud haudunud seemnesegu või ka õlikanepiseemneid koos kestaga leotada eelnevalt vähemalt 4-8 tundi ning seejärel segada okaraga. Lisage juurde kergelt avokaadoõlis hautatud sibulatükikesed koos hakitud küüslauguga. Timmige taigna paksus parajaks, maitsestage ja küpsetage pannil madlamal kuumusel või siis ahjus 180 kraadi juures. Vajadusel tilgutage pannile veidi avokaadoõli.
Kuumalt on loomset lihakotletti meenutav maitse. Külmalt võib asendada leiba/galetti vm koos kattega.
Säilib külmkapis nädala. Omal valikul võib lisada ettevalmistatud aedvilja taignale.