- 450g värsket spinatit
- 250g pehmet tofut või purustatud tofut
- 1 kanamuna või munaasendajat
- 2 sl fenkoliseemneid
- 2 sl mahedat tatajahu
- võid, kookosõli, viinamarjaseemneõli (omal valikul)
- 3-4 küüslaaugu küünt
- soola
- musta pipart
Peenestage spinat ja pigistage ülearune vedelik välja.
Segage tofu, lahtilöödud munad ja fenkoliseemned, lisage spinat. Maitsestage ja võtke umbes supilusika suurused kogused palliks vormimiseks.
Veeretage jahus, keetke 3-4 minutit kuni tõusevad pinnale (nagu klimbid). Hea on keeta laiapõhjalises potis või vokkpannil. Nõrutage ja pange serveerimisnõusse.
Hakkige küüslaauk, kuumutage veidi kuumas rasvas, kallake tofupallidele peale. Serveerige tomatisektoritega.
Kui pehme tofu on liiga märg ja taigen kipub laiali vajuma, siis lisage 1-2 sl tatrajahu taignale.
Head nautimist!