Warning: Illegal string offset 'sidebar_change' in
/data01/virt31754/domeenid/www.soja.ee/htdocs/wp-content/themes/soja_ee_12/single.php on line
3
Warning: Illegal string offset 'sl_pos' in
/data01/virt31754/domeenid/www.soja.ee/htdocs/wp-content/themes/soja_ee_12/single.php on line
4
Warning: Illegal string offset 'primary_width' in
/data01/virt31754/domeenid/www.soja.ee/htdocs/wp-content/themes/soja_ee_12/single.php on line
5
Warning: Illegal string offset 'secondary_width' in
/data01/virt31754/domeenid/www.soja.ee/htdocs/wp-content/themes/soja_ee_12/single.php on line
6
Warning: Illegal string offset 'special_width' in
/data01/virt31754/domeenid/www.soja.ee/htdocs/wp-content/themes/soja_ee_12/single.php on line
7
Vaja läheb:
- 300g tofut, kas marineeritud või siis kodus suitsetatud
Marinaad ca 300g tofule:
- 2sl head sojakastet
- 1sl kuiva sherrit
- 1sl seesamiõli
Selleks lõika tofu ca 3cm küljega kuubikuteks. Määri sõrmede abil kõik tofukuubikud marinaadiga kokku ja lase marineerida vähemalt 30min.
Samalajal küpseta 230-kraadilises ahjus parajalt krõmpsuvaks:
- peedilõike
- valget ja punast sibulat
- kabatšokkitükke ja kõrvitsat
- porgandiribasid
Kuumal pannil sega aed-ja juurvili kokku vähese roosa soola, tüümiani ja sulanud kookosrasvaga. Ahjuroa valmimisel lisa tofukuubikud. Serveeri kohe küpsetusnõult!
Head isu!