- 8 muna
- 8 sl vett või piima
- soola
- värskelt jahvatatud musta pipart
- 2 sibulat
- 2 paprikakauna
- 1 sl majoneesi
- 300 g naturaalset tofut
- õli praadimiseks
- 2 sl hakitud maitserphelist
Sibul koorida ja hakkida. Paprikal eelmaldada varrepoolne ots, seemned ja valged membraanid, viljaliha tükeldada väikesteks kuubikuteks. Õli kuumutada pannil, lisada köögiviljad ja kuumutada 3–4 minutit, pidevalt segades. Munad segada lahti, lisada vesi, sool ja pipar, majonees. Lõpuks lisada väikesteks kuubikuteks lõigatud tofu. Omletisegu valada pannile köögiviljade peale ja kuumutada tasasel tulel, kuni omleti alumine poolt on kauni pruuni värvi saanud ja pind hüübinud. Omlett lõigata pooleks ja libistada taldrikutele, peale raputada hakitud peterselli, tilli, murulauku või rohelist sibulat.
Autor Sirje R.