- 125 g puhastatud, kooritud ja hakitud värskeid krevette
- 1 spl lauaveini
- näpuotsatäis soola
- 1 spl maisitärklist
- 2 spl + 1/4 tassitäit vett
- 250 g kuubikuteks lõigatud tofut
- 1 tl seesamiõli
Segada keskmise suurusega kausis krevetid, lauavein, ja sool. Väikeses kausis segada maisitärklis ja 2 spl vett. Kuumutada vokk- või praepannil toiduõli. Kui õli on kuum , lisada pannile tofukuubikud ja kuumutada 1 minut.
Siis lisada 1/4 tassitäit vett. Vähendada kuumust, katta kaanega ja keeta u 5 min. Lisada krevetid ja segada. Kuumutada veel u 3 min. Lisada maisitärklisesegu ja segada. Lisada seesamiõli ja segada korralikult. Serveeri!
Autor Kristiina I.L.