Vaja läheb:
- 400g keedetud pastat;
- 2-3 suurt porgandit;
- 200 ml sojapiima;
- paar spl jahu;
- soola, pipart, kurkumit maitsestamiseks;
- 1 pakk tofut.
Eelsoojenda ahi 200C juures. Keeda pasta soolavees. Samal ajal tükelda porgandid, prae kergelt pannil pehmemaks, lisa maitseks soola, pipart, kurkumit. Kui pasta on keenud, kurna. Pane ahjupannile, lisa porgandid. Tee valmis jahukaste sojapiimast ja jahust, lisades veidi soola-pipart. Kalla ahjupannile pasta ja porgandite peale. Sega korralikult. Maitsesta.
Tükelda tofu, maitsesta, (vajadusel prae), lisa ahjupastale. Sega kõik korralikult läbi. Pane ahju. Küpseta 15-20 minutit, kuni pasta on mõnusalt krõbe, kuid mahlane.
Naudi!