- 7 keskmise suurusega kartulit
- 400g kanafileed
- soola
- 1 pakk kõvat tofut
- 2 küüslauguküünt
- 1 sidruniviil
- pipart
- paar lusikatäit sojakastet
- õli
- maitserohelist
- 400 ml omal valikul kas köögivilja või tomatimahla(vastavalt soovile)
Koori ja viiluta kartulid õhukesteks viiludeks, aseta ahjuvormi. Prae kanafilee õrnalt pruunikaks ja lisa ahjuvormile. Lisa sool ja õli. Peale segamist järgneb küpsetus 175kraadi juures.
Järgmiseks tuleb vahepeal marineerida tofu. Tuleb lõigata esmalt kuubikuteks, valada peale omal valikul valitud mahl, küüslauguküüned(purustatud), sidrun, pipar ja sojakaste.
Segada. Kui kartul on pehme ja pruunikas ning kana mõnusalt küpsenud, lisa tofu koos kastmega. Küpsetada tuleb senikaua, kuni tofu on krõbedaks muutunud(Jälgida et kartul ja kana ära ei kõrbeks). Hiljem lisa juurde maitserohelist ja roog on serveerimiseks valmis. Kõrvale sobib hästi mahl, mida kasutasid ka roa maitsetamiseks.
Autor Geil M.