- 350 g tofut, kuubikuteks lõigatud
- paar viilu sidrunit
- soola, maitse järgi
- musta pipart, maitse järgi
- 100 ml sojakastet või tumedat riisiäädikat
- õli, friteerimiseks sobiv kogus
Kuidas valmistada:
1. Võta pott või vokkpann ning aja selles kuumaks friteerimiseks sobiv kogus õli.
2. Lisa ettevaatlikult tofukuubikud ning friteeri, kuni tofu muutub kohevaks ja kuldseks. Aseta valmis tofukuubikud köögipaberile, et vabaneda üleliigsest õlist.
3. Enne suupistete serveerimist maitsesta tofukuubikud soola, pipra ja sidrunimahlaga. Võid paar sidruniviilu ka taldrikule kaunistuseks jätta. Oivalise dipikastme saad kas sojakastmest või tumedast riisiäädikast. Friteeritud tofu sobib hästi ka supi sisse!
Autor: Anu L.