0,3 kg haugifileed; 30 g riivsaia; soola; pipart; peterselli; 1 väike mugulsibul; 5 päikesekuivatatud tomatit; 100 g tofut (blokina); 1 muna; natuke võid; 200 g kookospiima ja natuke vett.
Valmistamine:
Lase haugifilee läbi hakklihamsaina koos sibulaga. Haki petersell ja lõika päikesekuivatatud tomatitest väiksemad tükid. Tofust tee samuti väiksmad kuubikud.
Nüüd sega kokku kõik ained omavahel (kala, riivsai, tofu, tomatid, petersell) ja maitsesta soola ja pipraga. Võta haudepott, pane sinna võid ja prae kalamassist tehtud pallikesi võis (kuni on kuldset tooni), seejärel lisa haudepotti kookospiim koos vähese veega ja lase pallikestel haududa ahjus 225 kraadi juures 15-20 min.