Ilma pärmi ja munata, valmivad kiiresti!
Vaja läheb:
- 40 g võid / kookosrasva vms
- 3 dl nisujahu
- 1 dl rukkijahu
- näpuotsatäis soola
- 1 tl suhkrut
- 2,5 tl küpsetuspulbrit
- 2 dl sojapiima
- 50 g tofut
- soovi korral kuivatatud ürte (pune, basiilik)
Lõika külm või väikesteks kuubikuteks, lisa jahu, küpsetuspulber, maitseained, sojapiim. Sega ühtlaseks taignaks. Lisa väikesteks kuubikuteks lõigatud tofu.
Tõsta taigen jahusele lauale, patsuta kätega umbes 2 cm paksuseks plaadiks, võta klaasiga vm vormiga välja väiksed pätsikesed, tõsta ahjuplaadile.
Aseta kuuma ahju ja küpseta 250 C juures 12-15 minutit, kuni kuklid on muutunud kuldseks. Parimad soojalt söömiseks.
Autor Pirje P.