- 1 spl sojaõli
- 1 väiksem sibul
- 1 keskmine õun mis on kooritud ja südamik eemaldatud
- 1 tl karri pulbrit
- 450 g tofut
- 400 g kõrvitsapüreed
- 2 klaasi köögivilja puljongit
- 1 tl jahvatatud või purustatud musta pipart
- 1 tl soola
- kaunistuseks kõrvitsaseeneid
Valmistamine:
Läheb vaja keskmise suurusega keedupotti, saumiksrit või blenderit.
Kuumuta potis sojaõli keskmise kuumuseni. Lisa tükeldatud sibul ka prae u. 2 minutit.
Järgmiseks püreesta blenderis praetud sibul,kõrvits,tofu,õun. Lisa puljong ja maitseained.
Kalla segu tagasi potti ning kuumuta kuni keemiseni(ei keeda) aeg-ajalt segades.Valmis. Kaunista kõrvitasseemnetega.
HEAD ISU!