- 6 suurt munarebu
- 1,25 dl suhkurt ja karamellistamiseks 6 tl suhkurt
- 3,2 dl 35% vahukoort
- 1,5 dl sojapiima
- 1 vaniljekaun
- 60g sojapähkleid
Kuumuta praeahi 170 kraadini. Määri võiga kuus sufleevormi. Vahusta munarebud ja suhkur kohevasse vahtu. Poolita vaniljekaun ning eemalda noaseljaga kaunast seemned ja lisa need koos kaunaga vahukoore-sojapiima segusse.
Kuumuta segu (ära keeda). Lisa kuum kooresegu munasegusse kogu aeg segades. Jaga segu vormidesse ja pane vormid küpsetusplaadile. Vala plaadile sooja vett nii palju, et vormid oleksid pooleldi vees.
Küpseta 40 minutit, 170kraadi juures. Kreembrülee küpsust saab kontrollida, kui proovid vormi pisut raputada. Õiges küpsusastmes kreembrülee võdiseb tarretise sarnaselt. Jahuta vormid ja pane nad paariks tunniks külmkappi.
Enne serveerimist raputa iga kreembrülee pinnale röstitud ja purustatud sojapähkleid, seejärel suhkurt. Suhkurt panna nii et kataks korralikult pähklid ära. Karamellista suhkur kas leeklambiga või ahju grillelemendi all.
Koos värskete metsamarjadega maitseb eriti hästi!