- 1 porru
- 1 spl õli
- 2 spl kollast Tai karri pastat
- 1 spl riivitud ingverit
- 0,5 liitrit kanapuljongit
- 400 ml purk kookospiima
- 1 spl mett
- 300 g tihedat tofu juustu
- väike tükk juursellerit
- 4 tomatit
- 1 punane paprika
- 1 kollane paprika
Valmistamine:
Viiluta porru õhukesteks seibideks. Tükelda seller, tomat ja paprikad. Kuumuta potis õli, lisa aedviljad. Prae paar minutit, siis lisa kanapuljong ja kookospiim. Keeda aedviljad peaaegu pehmeks. Maitsesta mee, karri pasta ja ingveriga. Lõika tofust suupärased kuubikud. Lisa tofukuubikud supile ja lase veel korra keema tõusta. Kontrolli maitseid, soovi korral võid lisada terakese soola. Serveeri maitsva leivaga.
Retsepti autor: Ruta Rannu