- 1 kg nahaga lõhefileed
- 100 ml teriyaki kastet
- 4 spl magusat tšillikastet
- 5 spl seesamiseemneid
- soola
- serveerimiseks laimisektoreid
- ja värsket salatit
Tee nii:
Lõika lõhefilee ristipidi umbes 4-5 cm paksusteks viiludeks. Sega kokku teriyaki kaste ja magus tšillikaste. Vala see marinaad lõhetükkidele ja lase umbes 30-60 minutit külmkapis seista.
Määri pann õliga kergelt kokku ja kuumuta. Kui pann on kuum, tõsta lõhetükid, nahk allpool pannile. Ära neid enne liiguta, kuni nahk on krõbe. Keera lõhetükid teistpidi, liha kuuma panni poole ja prae veel mõned minutid, kuni kala on küps. Maitsesta kergelt soolaga ning puista üle seesamiseemnetega. Soovi korral piserda peale laimimahla.
Serveeri värske salatiga.