Vaja läheb:
– 800g kapsast (tükelda u 2x2cm suurusteks ruutudeks)
– 60g kuivatatud sojahakkmassi
– 1 keskmise suurusega sibul
– maitsestamiseks soola, pipart, tilli
– vett
Kõigepealt keeda sojahakkmassi soolaga maitsestatud vees pehmenemiseni (u 5 min), kurna. Samal ajal pane hautamispoti põhja natuke vett – u 200ml – sutsu soolaga, keema minnes lisa tükeldatud kapsas ning las podiseb kaane all madalal tulel. Tükelda sibul ning prae, kuni muutuvad klaasjaks ning tunda on mõnusat sibulalõhna.
Viska ka kurnatud sojahakkmass pannile sibulate juurde. Prae, vahepeal segades, umbes viis minutit. Vahepeal võid ka haudepotis podisevat kapsast segada. Kui kapsad on peaaegu pehmed, lisa praetud sibul ja sojahakkmass haudepotti, maitsesta soola, pipra ja tilliga (võib ka sutsu sojakastet lisada maitse järgi).
Maitse ise vahepeal ja kui kapsas on Sulle sobiva pehmusega, ongi toit valmis. Head isu!