- 1-1,5 dl leotatud sojauba
- 10-15 cm pikkune keskmine kabatšok koos koorega võimalikult
- 3 keskmist eesti tomatit(minul)
- 2 keskmist peipsiääre sibulat
- 3 küüslauguküünt
- Herbamare ürdisoola
- kookosrasva
- ca 100g värsket pehmet tofut
- 1sl palmisuhkrut
- tükike ingveri soovijale
Valmistus kannus:
1. Puista kannu sojaoad ja tükeldatud kabatšok, vala peale külm vesi peaaegu max-purusta kõik blenderi nupule vajutades.
2. Siis vajuta stew nupule.
3. Samal ajal kuumuta klaasjaks hakitud sibul kookosrasvas, lisa tükeldatud tomat, küüslauk ja kuumuta kuni tomat on läbi kuumenenud.
4. Kui masin on lõpetanud töö, lisa tomatisegu, tofu, pisut soola, suhkrut, ingveri soovi korral. Blenderda segu 2 korda. Maitse, vajadusel maitsesta täiendavalt.
Serveerides lisa kuivatatud tüümiani.
5.Suppi võib muidugi keeta pliidil madalamal kuumusel ehk siis supi nuppu kasutades.
Soovitus: Sama püree on ideaalne lasanje kastmeks.