Sega ühes suuremas kausis kokku:
- pool klaasi mitmeviljajahu
- pool klaasi rukkijahu
- 1/2 tl soola
Sega väiksemas kausis kokku
- 1 tass okarat (see puru, mis sojapiima tegemisest alles jääb)
- 1/4 klaasi vett
- 2 tl oliivõli
Tee kuivasegu kausis segu sisse selline kaevik ning väiksemas kausis olev segu sinna sisse. Sõtku tainast ning vajadusel kui ta liiga kuiv on lisa vett.
Kui taigen on ühtlaselt niiske, siis kata see 20min rätiku alla ning tee seni midagi muud.
Pärast selle aja möödumist aseta tainas kuskile alusele ja rulli endale meelepärase suurusega pallikesed.
Pane pott kuuma veega keema. Kui vesi keeb aseta pallikesed sinna sisse. Võid lisada ürte vastavalt soovile.
Pallikesed on valmis siis, kui tõusevad poti põhjast pinnale.