Selle hõrgu ning lihtsalt valmistatava koogi tekstuur sarnaneb juustukoogile. Serveeri värskete marjade või marjakastmega.
Põhi:
- 2 tassi täistera küpsiseid
- ¼ tassi vahtrasiirupit
- 2 spl õunamahla
- 2 spl. rapsiõli
Täidis:
- 450 gr tofut
- 2 banaani
- 1 tass vahtrasiirupit
- ½ tassi vanilli sojapiima
- ½ tassi mandlivõid
- 1/3 tassi kakaopulbrit
- 1 supilusikas värsket sidrunit
Põhja jaoks sega küpsisepuru, vahtrasiirup, mahl ja õli. Vajuta kergelt 22 cm läbmõõduga võiga määritud ümmarguse lahtikäiva vormi põhja. Küpseta 180 kraadi C juures 10 minutit. Lase jahtuda.
Täidise jaoks lõika tofu tükkideks. Püreesta tofu köögikombaini või saumikseriga ühtlaseks. Lisa banaanid, vahtrasiirup, sojapiim, mandlivõi, kakaopulber, sidrunimahl. Blendeeri ühtlaseks massiks.
Vala täidis põhjale. Küpseta 55 minutit 180 C juures. Lase täielikult jahtuda.
Head küpsetamist ja nautimist!