- pool tassitäit värsket spinatit
- 1 viil ingverit
- 60 g puhastatud, kooritud ja hakitud värskeid krevette
- pool tl soola
- 2 tassitäit kanapuljongit – 2 tassitäit vett või 4 tassitäit köögiviljapuljongit
- 250 g murendatud tofut
- 3 spl maisitärklist
- 1 lahtiklopitud muna (soovi korral)
Peske spinat ja pange see keedunõusse. Lisage ingveriviil, krevetid ja sool. Kuumutage ja segage kuni spinat närbub. Lisage kanapuljong ja vesi ( või köögiviljapuljong) ja ajage keema.
Kui supp keeb, lisage murendatud tofu. Segage väikeses kausis maisitärklis ja külm vesi. Lisage tärklisesegu supile ja segage. Kui supp hakkab uuesti keema, lisage soovi korral lahtiklopitud muna. Segage, tõstke keedunõu pliidilt ja serveerige.
Maitsev!
Autor Livia R.