- 8 keskmise suurusega õuna
Taignaks:
- 200 g margariini
- 4 dl täisteranisujahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 150 g sojakohupiima
- 0,5 l vett
Täidiseks:
- 50 g margariini
- 50 g suhkrut
- 50 g sojakohupiima
- 2 tl vanillisuhkrut
- 0,5 dl mandlilaaste
- määrimiseks muna
Valmistamine:
Kõik taignaained segada ühtlaseks massiks ja panna vähemalt tunniks ajaks külmkappi seisma. Seejärel rullida tainas umbes poole sentimeetri paksuseks ja lõigata ligikaudu 15×15 cm ruutudeks.
Seejärel segada kõik täidiseained omavahel ühtlaseks massiks.
Eemaldada õuntel õunasüdamed ja asetada sinna asemele täidis.
Panna õunad tainaruutudele ning murda tainanurgad keskele kokku.
Lõpuks määrida pealt munaga.
Küpsetada 200- kraadises ahjus 15 minutit.