- 2 punast sibulat, 2 küüslauku (need hakkida, võib soovi korral ka suuremad tükid jätta)
- 1 keskmine suvikõrvits (hakkida kuubikuteks)
- 1 purk konserveeriutd kikerherneid
- 1 pakk tomatikastmes sojahakkliha
- tükike mozzarella juustu (seda võib asendada ka mõne muu juustuga, olenevalt maitsest)
- kirsstomatid (pooleks lõigata)
- Santa Maria Hiina kaste
- praadimiseks sojakastet
Maitseainetest: sool, pipar, basiilik ning vahemere ürdisegu +1 pakk Santa Maria tortillasid (soovitatavalt täistera).
Prae pannil, soja kastmes: sibul ning küüslauk, et need jääks mõnusalt klaasjaks, lisada tükeldatud suvikõrvits. Praadida seni, kuni suvikõrvits on läbi küpsenud, kuid jätta siiski kergelt krõmpsuks. Seejärel lisada segusse kikerherned, sojahakkliha, tomatid, Hiina kaste ning kõige lõpuks Mozzarella juust, mis teeb segu mõnusalt tummiseks.
Järgevalt asetada lusikaga iga tortilla peale praetud segu ning keerata tortilla rulli, ääre alla panna tükike juustu, et see sulades otsad kokku kleebiks.
Pista tortillad umbes 10minutiks ahju (et vaid toonikese krõbedamaks läheks ning juust ääre all sulanud oleks).
Imemaitsvad tortillad ongi valmis!
Autor Kadri K.