Meie pere ammune suvine lemmik grilltoidu juurde. Tofu tasakaalustab kõike seda lihakogust, mida me ikka suveõhtutel armastame süüa. Kogused vastavalt oma soovile ehk vaba käega, kõike parasjagu.
Pane kaussi riivitud porgand, viilutatud redis ning viilutatud punane sibul. Lisa karged salatilehed (kõige parem jääsalat). Seejärel lisa keedetud valged või rohelised oad. Lisage basiilikut või värsket münti.
Siis on tofu kord. Tofu kaussi ja pisut oliiviõli peale. Viimaseks puistata salatile hakitud maapähkleid. Salat serveerida kohe koos kastmega, mis valmistatud laimi- või sidrunimahlast, veidikesest kalakastmest, soolast, meest, näpuotsatäiest suhkrust, oliiviõlist. Kel soovi, Võib kastmesse puistata ka purustatud küüslauku või punast paprikat.
Head isu ! Grillijad proovige!
Autor Kristiina I.