- 300g tofut
- 400g tomatipastat
- 1 suur sibul
- 1 vars porrulauku
- 3-4 küünt küüslauku
- 100g värskeid kauntega aedube
- 1-2 porgandit
- 1 kollane paprika(võib olla ka muud värvi kuid kollane värv mitmekesitab rooga)
- toiduõli
- maitseaineteks soola,pipart ja tilli.
Kõigepealt haki kõik köögiviljad. Seejärel kuumuta pann õliga ning aseta sinna tükeldatud porgand, paprika ja porrulauk. Pruunista 3 min. ja lisa neile hakitud sibul ja küüslauk. Lõpeta praadimine kui sibul on muutunud klaasjaks.
Pane aedoad veega täidetud potti ja keeda. Kurna ja nõruta oad.
Aseta potti praetud köögiviljad,tomatipasta potti ning tofukuubikud.Maitsesta.
Hauta tasasel tulel 10 min. Lisa keedetud aedoad ja hauta veel mõni minut. Vajadusel lisa veel maitsaineid. Valmis.
Serveerige näiteks riisiga. Head isu!