Warning: Illegal string offset 'sidebar_change' in
/data01/virt31754/domeenid/www.soja.ee/htdocs/wp-content/themes/soja_ee_12/single.php on line
3
Warning: Illegal string offset 'sl_pos' in
/data01/virt31754/domeenid/www.soja.ee/htdocs/wp-content/themes/soja_ee_12/single.php on line
4
Warning: Illegal string offset 'primary_width' in
/data01/virt31754/domeenid/www.soja.ee/htdocs/wp-content/themes/soja_ee_12/single.php on line
5
Warning: Illegal string offset 'secondary_width' in
/data01/virt31754/domeenid/www.soja.ee/htdocs/wp-content/themes/soja_ee_12/single.php on line
6
Warning: Illegal string offset 'special_width' in
/data01/virt31754/domeenid/www.soja.ee/htdocs/wp-content/themes/soja_ee_12/single.php on line
7
Vaja läheb:
- ca 240g värsket pehmet tofut
- 1dl õli,näiteks kanepi/avokaado/oliiviöli vm.
- 2tl mett
- 2tl Felixi Inglise või Mee sinepit
- 1/!tl Himaalaja soola
Valmistamine:
1. Blenderda tofu õliga ühtlaselt läikivaks seguks.
2. Blenderda lisanditega koos veelkord.
3. Jäta ca 30 minutiks segu blenderisse valmima,siis maitsesta vajadusel täiendavalt.
4. Põhimajoneesile lisa omal valikul ürte vm.,näiteks saab hea tomatikastme lisades prehüdreeritult isekuivatatud tomatinahku.
5. Majonees sobib ka kuumades roogades kasutamiseks. Säilib külmkapis vähemalt nädala.