- Pisut õli (ise kasutan viinamarja seemne õli) ja sojakastet praadimiseks
- Pakk tofut
- Paar porgandit
- Brokkoli väiksem
- Lillkapsas väiksem
- Kookospiim 1 purk
- Ingveri pulber või pisut riivitud värsket ingverit
Tofu (köömnetega või maitsetaimedega) lõigatakse umbes 1,5 cm³ suurusteks kuubikuteks, pruunistatakse kergelt õlis, millele maitsestamiseks saab lisada kas sojakastet või Thai maitseainesegu (Santa Maria).
Samasse lisatakse õhukesed porgandiviilud või seibid ja ingveripulber, pruunistatakse veel veidi.
Seejärel lisatakse brokkoli ja lillkapsa väikesed õisikud ning hautamiseks pisut vett. Hoitakse pliidil 5-10 minutit kuni aedviljad on pehmenenud (liiga kaua ja üle hautatada ei tohi).
Lõpuks lisatakse kookospiim ning oodatakse kuni see läheb keema, toit peaks siis olema valmis.
See on maitsev, kerge ja tervislik taimetoit.
Head isu!