Sul läheb vaja:
– sorts õli
– 1 sibul
– 1/4 kõrvitsapead
– 1spl sojakastet
– 1tl kurkumit
– 1tl karripulbrit
– 1tl musta pipart
– 1tl ingveripulbrit
– näpuotsatäis soola
– 1-2tl sinepiseemneid
– 2-3spl sojakoort serveerimiseks (võid lisada ka muud taimset koort, vastavalt maitsele)
Valmistamisviis:
Koori kõrvits ja haki see väikesteks kuubikuteks. Pane kõrvale ootama. Seejärel aja pann pliidil kuumaks, lisa sorts õli ning samal ajal haki sibul. Kui pann on kuum, pane sibul pannile praadima, kuni see muutub klaasjaks. Siis lisa kõrvitsakuubikud ja sega sibulaga läbi. Lase pannil podiseda 5min, vahepeal segades. Nüüd puista peale kõik maitseained. Sega uuesti korralikult läbi! Viimaks lisa sojakaste, sega ja lase madalal kuumusel veel podiseda 3-5min. Võta pann tulelt. Serveeri sojakoorega ja naudi sügiseseid maitseid!